top of page

EN İYİ MARKALAR.

Etkileyici bir ürün portföyüne sahip olan firmamız, Master Lock, Turtle Wax, Little Trees, , Astonish gibi en büyük ve en ünlü markaların Türkiye’de tek temsilcisidir. En son teknolojiler ile üretilen Kendi markalarımız Carpex, Gojo, ve Cleanpex ile Avrupa şirketleriyle ortaklıklar kurdu.

KİMYA - KOZMETİK

3.000'e yakın oto bakım ıtriyat ve kozmetik ürün çeşidi ile; benzin istasyonları, ulusal ve yerel zincir marketler, eczane, toptan ve perakende kozmetik faaliyeti yapan firmalara üretim,ithalat,ihracat,satış ve dağıtım hizmeti vermekteyiz.

AKSESUAR

1.000'e yakın oto aksesuar ürün çeşidi ile; benzin istasyonları, ulusal ve yerel zincir marketler ile perakende grubunda bulunan firmalara ithalat,ihracat, satış ve dağıtım hizmeti vermekteyiz.

TEMİZLİK

1.000'e yakın temizlik ürün çeşidi ile; ulusal ve yerel zincir marketler, otel, hastane, restoran ve perakende grubunda bulunan firmalara üretim,ithalat,ihracat,satış ve dağıtım  hizmeti vermekteyiz.

4.500m²

Kapalı Depolama Alanı

2.000

Palet Depolama Kapasitesi

5.000

Ürün Portföyü

9

Araç Filosu

53

Personel

ÇALIŞANINA DEĞER KATAR

Şirketimizin geleceğinin ve hedeflerimizin garantisinin çalışanlarımız olduğunu biliyoruz. Tüm kademelerde yer alan çalışanların ihtiyaçlarını işin gerekleri ile buluşturmak, ekip çalışmasını güçlendirmek, gelişime ortam hazırlamak ve kurumsal kültürü yaşatmak İnsan Kaynakları uygulamalarının en önemli değerleridir.

İşe Alım Süreci

İşe alım sürecinde ana ilkemiz; işin gerektirdiği yetkinliklere sahip, Doğaner A.Ş kurumsal değerlerine sahip çıkıp yaşatabilecek kişilere fırsat verip ilerleme olanağı sağlamaktır. Grup şirketlerimize alımlarda; insan ilişkilerinde başarılı, takım çalışmasına yatkın, kendine güvenen, dinamik ve yaratıcı adaylara öncelik verilmektedir.

Oryantasyon

Aileye yeni katılan çalışanlara görev yapacağı pozisyonun gerekleri doğrultusunda oryantasyon eğitimleri verilmektedir. Göreve uygun olarak hem saha hem de masa başı olarak farklılaşan bu eğitimler ile çalışanın göreve ve aileye en kısa zamanda adapte olması amaçlanmaktadır.

 

 

Staj

Staj Programları ile kısa vadede nitelikli iş gücünden yararlanmak, uzun vadede ise potansiyel çalışanlarımız olabilecek öğrencileri değerlendirme ve onları yönlendirme amacı taşımaktayız. Yaz Staj Programı için her yıl Nisan ayı içerisinde başvurular kabul edilir. Başvurular Mayıs ayı içerisinde değerlendirilir ve tüm adaylara olumlu/olumsuz bilgilendirme yapılır. Kış döneminde kabul edilen Ticaret Lisesi stajları için başvurular, her yıl 1 Haziran - 30 Eylül tarihleri arasında şirketlerimizde başvuru formu doldurarak yapılmaktadır. Başvurular, aynı dönem içerisinde değerlendirilir ve tüm adaylara olumlu/olumsuz bilgilendirme yapılır.

 

 

Eğitim​

"Değişimin Değişmezliği" felsefesini ilkelerimizden biri olarak kabul etmekteyiz. Çalışanlarımızın sürekli gelişimi için mesleki ve kişisel gelişimlerine yönelik, iç ve dış kaynaklı eğitimlere katılmalarını sağlıyoruz.

bottom of page